Back to All Events

Sytyttää!

  • Järvenpää-talo 4 Hallintokatu Järvenpää, 04410 Finland (map)

Sabrina ja Saarten tyttäret sytyttää Järvenpää-talossa huhtikuussa! Tule kokemaan draamallinen ja intensiivinen konsertti, jossa haaveileva tyttö kasvaa unelmiaan toteuttavaksi nuoreksi naiseksi.

Kantelettaren runot osoittautuvat Saarten tytärten käsittelyssä yllättävän ajankohtaisiksi. Ilonaiheet ja kasvukivut ovat samanlaisia vuosisadasta toiseen, rakkaus ja kaipaus tuntuvat sydänalassa samoilta ja #metoo-kampanjalle olisi ollut tarvetta jo 1800-luvulla. Ja kaikkina aikoina tuntuu yhtä hienolta se hetki, kun vaikeuksien jälkeen huomaa seisovansa jälleen omilla jaloillaan ja kysyvänsä: ”Mitä me tytöt suremma? Olkaamme, laulakaamme, tanssikaamme!”.

Kantaesityksensä Sytyttää-konsertti sai tammikuussa 2017, ja viime kesänä se esitettiin Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla. Konsertissa maagisia säveliä elektronisesta kanteleestaan loihtii Johannes Kaira.

Konsertti alkaa kello 14. 
Liput ennakkoon laulajilta 18 e, ovelta 20 e (varaa mukaan käteistä). Opiskelijat ja eläkeläiset 10 e. 

Tsekkaa tapahtumasivu Facebookissa!

Earlier Event: February 28
Saarten tyttäret Afterwork @ Tenho
Later Event: April 8
Sytyttää!