Back to All Events

SABRINA JA SAARTEN TYTTÄRET: SYTYTTÄÄ!

Sabrina ja Saarten tyttäret sytyttää Rauman Kulttuuritalo Posellissa syyskuussa! Tule kokemaan draamallinen ja intensiivinen konsertti, jossa haaveileva tyttö kasvaa unelmiaan toteuttavaksi nuoreksi naiseksi.

Kantelettaren runot osoittautuvat Saarten tytärten käsittelyssä yllättävän ajankohtaisiksi. Ilonaiheet ja kasvukivut ovat samanlaisia vuosisadasta toiseen, rakkaus ja kaipaus tuntuvat sydänalassa samoilta ja #metoo-kampanjalle olisi ollut tarvetta jo 1800-luvulla. Ja kaikkina aikoina tuntuu yhtä hienolta se hetki, kun vaikeuksien jälkeen huomaa seisovansa jälleen omilla jaloillaan ja kysyvänsä: ”Mitä me tytöt suremma? Olkaamme, laulakaamme, tanssikaamme!”.

Kantaesityksensä Sytyttää-konsertti sai tammikuussa 2017, ja sen jälkeen konserttin on esitetty muun muassa Kaustisen kansanmusiikkifestivaalilla, Järvenpäässä, Lahdessa sekä Lappeenrannassa osana Raatihuone Soi -konserttisarjaa.

Lauantaina 7.9.2019 kello 14

Rauman Kulttuuritalo Posellissa os. Nortamonkatu 12.

Lisätietoa keikasta ja lipunmyynnistä tulossa pian!