Saarten tytärten ystävä logo

Ryhdy saarten tytärten ystäväksi!

 
 
Olkaamme tytöt yhessä, rinnatusten rinkilöissä!

Haluatko auttaa Sabrina ja Saarten tyttäriä luomaan yhä uusia unohtumattomia musiikkielämyksiä ja korkeatasoisia konsertteja? Haluatko tukea suomalaisen kansanrunouden uutta tulemista?

Liity nyt Saarten tytärten ystäväksi ja ole mukana kannattamassa nousukiidossa olevan laulukollektiivin toimintaa! Tarjoamme ystävillemme eturivin paikat konsertteihin ja ennakkotietoa tulevista tapahtumistamme.

Maksamalla 50 euron kannatusjäsenyysmaksun saat itsellesi:

  • pienen ystävälahjan

  • ihanan ystäväkirjeen, jonka ansiosta pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumistamme. 

Maksamalla 150 euron kannatusjäsenyysmaksun saat itsellesi:

  • yhden vapaalipun käytettäväksi konserttiimme kuluvan vuoden aikana

  • Saarten tyttäret -kangaskassin ja Kanteletar-aiheisen magneetin

  • Pidämme sinut ajan tasalla toiminnastamme ihanalla ystäväkirjeellämme.

Lisäksi kaikki Saarten tytärten ystävät voivat halutessaan varata eturivin paikan Saarten tytärten järjestämiin konsertteihin. Paikan voit varata ilmoittamalla tulostasi viimeistään viikkoa ennen konserttia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen saartentyttaret@gmail.com.

Kannatusjäsenyys on voimassa vuoden.

Mihin tukeasi tarvitaan?

Sabrina ja Saarten tyttäret levyttää keväällä 2019 toisen EP:nsä ja kuvaa Saaren neito -musiikkivideon. Kesäkuun alussa osallistumme ainoana suomalaisena kuorona Aarhus Vocal Festivalin kuorokilpailun finaaliin Tanskassa. Syksyllä toteutamme Kantelettaren joulutarina -konserttikiertueen Helsingissä ja kolmella muulla paikkakunnalla. Yhtyeemme viisivuotisjuhlavuonna 2020 kantaesitetämme uuden, kollektiivisesti sävelletyn konserttikokonaisuuden, Ainon tarinan.

Saarten tytärten ystävien tuki mahdollistaa konserttien, äänitysten ja kilpailujen korkeatasoisen lopputuloksen. Sabrina ja Saarten tyttäret uudistuu ja kehittyy määrätietoisesti ja tarjoaa yleisölle jatkossakin ainutlaatuisia ja koskettavia elämyksiä.

Tämä on kutsu sinulle – astu laulupiiriimme ja nauti matkasta kanssamme!

Kannatusjäseneksi pääset Holvi-verkkokauppamme kautta.
Kun olet suorittanut maksun ja jättänyt yhteystietosi, lähetämme sinulle postitse ystävälahjasi.

Vapaalippu on käytettävissä vain Saarten tytärten itse järjestämissä konserteissa, ja sen voi käyttää yhden kerran kuluvan jäsenyysvuoden aikana.

Saarten tytärten ystäväksi eli Saarten tyttäret ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, rekisteröity yhdistys tai yritys. Kannatusjäsenellä ei ole jäsenmaksua lukuun ottamatta velvoitteita eikä vastuuta yhdistyksessä. Kannatusjäsen ei voi tulla valituksi hallitukseen eikä hänellä ole äänioikeutta. Henkilötietojen käsittelystä lisätietoa tietosuojaselosteessamme.