MUSIIKKI

Sabrina ja Saarten tyttäret on laulukollektiivi, joka luo uutta musiikkia yhdistelemällä ikiaikaisia kansanrunoja tarttuviin melodioihin ja särmikkäisiin rytmeihin. Yhtyeen perustaja Sabrina Ljungberg on säveltänyt laulut Kantelettaren teksteihin. Laulut kertovat nuoren naisen elämästä – ajasta aikaan kasvukivut ja onnenaiheet ovat samanlaisia. Lauluteksteistä punoutuu kokonaisuus, jossa haaveileva tyttö kasvaa unelmiaan toteuttavaksi nuoreksi naiseksi.

Saarten tyttäret työstää musiikkiaan improvisoinnin keinoin. Heittäytyvä ilmaisu ja draamallinen jännite on leimallista yhtyeen esityksissä. Esityksiin rakennetaan visuaalisia elementtejä yhteistyössä valo- ja kuvataiteilijoiden kanssa.

Sabrina ja Saarten tytärten ainutlaatuinen musiikki ja esiintyminen ovat puhuttelevimmillaan livenä. Tervetuloa lämpimästi keikalle!

 
Sabrina ja Saarten tyttäret ilahdutti omalla ohjelmistollaan ja olemalla aivan oma itsensä: nuorten naisten luova yhteisöllinen projekti, kokonaistaideteos esitystä, koreografiaa, musiikkia ja tekstiä. Piirilaulun tapaan etenevä esitys oli esittäjien oma juttu, joka ei tuntunut kaipaavan yleisöä toimiakseen.
— Tampereen Sävelen kuorokatselmus, kesäkuu 2017
 
 

Live @ vapaan taiteen tila 12/2017

 
 

Live @ Vapaan Taiteen tila 1/2017

 
 
 

Kiinnostuitko?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjouspyyntö! Autamme mielellämme luomaan unohtumattoman shown tilaisuuteesi, oli sitten kyseessä yksityistilaisuus suvun kesken tai yritystapahtuma. Mukaansatempaava, taitava ja nuorekas kuoro sopii muun muassa häätilaisuuksiin, syntymäpäiville, avajaisiin, rippijuhliin, yritysten cocktailtilaisuuksiin sekä erilaisiin taide- ja kulttuuritapahtumiin.