Ei enää sunnuntaimasennuksia - kuluneen syksyn fiilikset uusien tyttärien kertomana

Saarten tyttäret sai elokuussa riveihinsä neljä uutta, ihanaa ja taitavaa laulajaa. Ekan treenikauden loppusuoralla ensimmäisten Kantelettaren joulutarinan konserttien alla on kiinnostavaa kuulla, miten uudet tyttäret ovat kokeneet laulukollektiiviin liittymisen, sekä mitä he mahtavat odottaa ensimmäisiltä isoilta keikoiltaan. Annetaan Tanjan, Jennan, Jutan ja Martan kertoa fiiliksistään!

Tanja kokee, että uudet laulajat on otettu ihanasti vastaan ja odottaa jo innolla tulevia keikkoja.

Tanja kokee, että uudet laulajat on otettu ihanasti vastaan ja odottaa jo innolla tulevia keikkoja.

Tanja

"Olen ollut tosi iloinen pääsystäni Saarten tyttäreksi. Paljon on tullut uutta omaksuttavaa nopeaan tahtiin, mutta sitä odotinkin tyttäriin hakiessani ja itsen haastaminen uudella tavalla kiehtoi ja kiehtoo edelleen. Meidät uudet on otettu ihanasti vastaan ja varsinkin kuorokummisysteemi on ollut tosi kiva. Se tarkoittaa, että jokaiselle uudelle laulajalle on nimetty oma kummi, jolta voi tarvittaessa kysyä neuvoa mistä tahansa mieltä askarruttavasta asiasta.

Keikkojen eteen on tehty paljon työtä ja kohta päästään näyttämään harjoitusten tulos. Vähän jännittää, mutta positiivisella tavalla. Odotan innolla keikkoja ja että pääsemme ekaa kertaa olemaan osana Saarten tytärten omaleimaista ja vangitsevaa show’ta. Odotan hienoja, onnistuneita konsertteja, jotka tuovat joulun tunnelmaa toivottavasti niin yleisölle kuin laulajille itselleen."

Jennalle jokasunnuntaiset Saarten tytärten treenit ovat olleet viikon kohokohta.

Jennalle jokasunnuntaiset Saarten tytärten treenit ovat olleet viikon kohokohta.

Jenna

"Eka syksy tyttärissä on ollut juuri sitä, mitä toivoin: uusia haasteita itselle ja heittäytymistä täysillä mukaan uudessa, mutta ihanassa ja turvallisessa porukassa. Kun ilmapiiri on niin hyvä, jäävät kappaleetkin koreografioineen hyvin mieleen. Treenit sunnuntaisin ovat olleet odotettu viikon yksi kohokohta!

Ekat keikat tytärten riveissä jännittää, mutta hyvällä tavalla. Tän porukan kanssa selviää, tapahtui lavalla mitä vain. Ihana tunne on, kun lähes joka kappaleessa menee iho kananlihalle. Upeaa päästä viimein välittämään kaikki se mieletön fiilis yleisölle, mitä Kantelettaren joulukertomuksessa on. Odotan eniten esiintymisiä itsessään, sitä tunnetta että "vitsit, miten upeaan ja taitavaan porukkaan saan kuulua" ja tietysti yleisön reaktioita kappaleisiin."

Jutalla on jännittynyt, mutta luottavainen fiilis tulevista keikoista.

Jutalla on jännittynyt, mutta luottavainen fiilis tulevista keikoista.

Jutta

"Tätä mä juuri kaipasin tähän syksyyn: tavoitteellista treenaamista super ihanassa ryhmässä. Sunnuntaimasennukset on kadonneet Saarten tytärten treenien myötä!

Fiilis ennen ekoja isoja keikkoja on jännittynyt, mutta luottavainen. Hyvät treenit ovat tuoneet itsevarmuutta! Odotan sitä fiilistä, joka on just ennen keikkaa. Ollaan tehty upeaa työtä yhdessä ja nyt päästään esittämään se myös muille."

Martta odottaa joulukeikoilta ihanaa, yleisön kanssa elävää esiintymistä ja yleisön reaktioita.

Martta odottaa joulukeikoilta ihanaa, yleisön kanssa elävää esiintymistä ja yleisön reaktioita.

Martta

"Syksy Saarten tyttärissä on vastannut odotuksiani. Olen päässyt osaksi lämmintä yhteisöä, jossa musiikki hiotaan yhdessä timanttiseksi. Haasteita ja uuden oppimista on riittänyt, mutta työ on todellakin ollut vaivan arvoista! Olemme nähneet paljon vaivaa keikkojen eteen ja nyt voimme viimein astella lavalle ylpeinä itsestämme. Olo on yhtä aikaa jännittynyt ja innostunut. Onneksi tiedän, että tähän taitavaan porukkaan voi luottaa.

Odotan ekoilta keikoilta eniten esiintymisen ihanuutta. Sitä, että pääsen elämään joulutarinan yhdessä Saarten tytärten ja yleisön kanssa. On myös kiinnostavaa nähdä ja kuulla yleisön reaktioita ja kommentteja keikoistamme!"

Ilmoittautuminen vuoden 2019 koelauluun 31.7. mennessÄ TÄÄLLÄ!

Katja Huurinainenkoelaulut