Saarten tytärten ensimmäinen musiikkivideo - näin se syntyi!

Jos olisit sattunut kävelemään Senaatintorin ohi aamuviideltä viime viikon lauantaina, olisit nähnyt siellä muutaman intoa kihisevän naisen täydessä keikkatällingissä. Mutta ohikulkijoita ei juuri näkynyt, kun aloittelimme Lemmennosto-musiikkivideon kuvauksia kuvaaja Antti Vuoren kanssa. Saimme laulaa kameralle autioilla kaduilla, nouseva aurinko ja tyhjät Tuomiokirkon portaat taustallamme. 

Ja se oli vasta alkua.

senaatintori.jpg

Olimme yhdessä Antin kanssa valinneet kuvauspaikoiksi Helsingin komeimpia maisemia. Senaatintorin lisäksi kuvasimme Mustikkamaalla, Merihaassa, Baanalla, Linnunlaulussa ja Isoisänsillalla. Antilla oli mukanaan myös kuvauskopteri, joka pörräsi yläpuolellamme loppukohtauksessa. Uskallamme jo nyt sanoa, että ne kuvat ovat huimia! Ja vaikka mustien keikkavaatteidemme alla valui välillä hikinoroja, ei sään suhteen olisi oikein voinut käydä parempi tuuri. Helsinki näytti parhaat puolensa.

Tässä muutama Roosa Vollakan ottama kuva päivästämme:

IMG_9664 (1).JPG
IMG_9705.JPG
IMG_9807.JPG
IMG_9811.JPG
IMG_9840.JPG
IMG_9844.JPG
IMG_9832.JPG
IMG_9886.JPG
IMG_9870.JPG

Koko video oli purkissa seitsemän aikaan illalla – reipas 14 tunnin kuvauspäivä siis. Suunnaton kiitos jo tässä vaiheessa Antille, joka piti langat käsissään kaikissa käänteissä rautaisen ammattimaisesti! Emme varmasti koskaan unohda tätä päivää, niin hauska, vaiheikas ja intensiivinen se oli!

Tällainen projekti ei olisi ollut mahdollinen ilman päivän mittaan mukana olleita avustajia, jotka ohjasivat liikennettä kuvauspaikoilla, auttoivat kuvausjärjestelyissä, pitivät huolta tavaroistamme ja toimivat laulumme yleisönä. Suuri kiitos avustanne, Risto-Matti Alanko, Heikki Leinonen, Noora Jukarainen ja Julius Tarkiainen. Roosa Vollakalle kaunis kiitos valokuvista!

Nyt pitää vielä jännittää hetki, sillä video julkaistaan keskiviikkona 20. kesäkuuta! Seuraa Facebook-sivuamme tai kurkista nettisivuillemme tuolloin!

IMG_9895.JPG